23948sdkhjf

Zalando vinder 4,6 millioner aktive kunder i 2019

145 millioner ordrer, mere end 4 milliarder besøgende og 4,6 millioner flere aktive kunder: Zalando er vokset markant i 2019, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Et rekordstort antal på 31 millioner kunder (2018: 26,4 millioner) har shoppet hos Zalando i det forløbne år, hvilket bringer virksomheden tættere på visionen om at blive udgangspunktet for mode i Europa, skriver Zalando.

- De økonomiske resultater viser, at vi er godt på vej imod at blive udgangspunktet for mode i Europa. Vi vokser især bemærkelsesværdigt på de nordiske markeder, hvor væksten overstiger gennemsnittet i Zalando, siger Kenneth Melchior, der er direktør for Zalando i Nordeuropa.

- Planen for det kommende år er at fortsætte den vækst og samtidig arbejde målrettet med vores store strategiske fokusområder. Et af dem er bæredygtighed, hvor vi fortsætter rejsen imod at blive en bæredygtig modeplatform, der bidrager positivt til samfundet, miljøet. Vi tilbyder allerede et af de største sortimenter af bæredygtig mode i Europa, og vi ser stor interesse i bæredygtige brands fra vores danske kunder, tilføjer han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11